En fin påske er over

Ja da er denne påsken over, men det har vært noen fine dager i marka, hovedsakelig i Lillomarka.  Snart blir det lengre turer i for meg nytt terreng. Men jeg blir aldri lei av stiene i markene her i Oslomarkene! Det et så utrolig mye fint og spennende å se.Om ikke så lenge skal en gjeng bære med på tur, og i dag gikk jeg gjennom det som blir løypa for denne turen. Etter min mening en variert og fin løype, som for det meste går på fine stien i skogen, men som også byr på fin utsikt. Jeg gleder meg til denne turen😊

Ett svar til “En fin påske er over”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: