Ut i tåka

Jeg skal ikke påstå at tåke er det været jeg trives best i, ihvertfall ikke når jeg er i byen.

Men i skogen et det anderledes. Det kan tåke være fint og mystisk. Og det blir flotte konturer i naturen i dette lyset.Men det er lett å gå seg bort i tåke, og det klarte jeg i dag også. Da er det greit å ha med kart og kompass😊

Fikk også testet den nye tursaga, og den fungerte glimrende. Tar liten plass i sekken og sagingen gikk som en lek.I dag gikk jeg i et område mellom Skullerud og Sandbakken. Senest for noe timer ble det observert ulv i dette området, men jeg var ikke så heldig å se den.

Da er denne helgen over, og en ny uke står for døren. En uke som kan bli litt spennende 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: