Den lille turen ble lang

Hadde i utgangspunktet bare tenkt å gå en liten tur i dag, men havnet på bussen og gikk av på Aneby i Nittedal.

Hadde en fin men bratt tur oppover på nedsiden av Varingskollen. Gikk så sør og vestover til Ørfiske. Er veldig fint område. 


Derfra gikk jeg på grusvei mot Movatn. Satt og ventet på et tog dom ikke kom. Bestemte meg for å gå i det fine været. Etter noen km på grusvei trodde jeg at jeg tok en sti som som var kortere. Ett eller annet sted gikk jeg feil, og det ble noen kilometer hvor jeg gikk og rotet. Til slutt kom jeg ned på en sti hvor jeg kjente meg igjen. Da var det allerede ganske mørkt, men det gikk bra. Ikke ofte jeg er redd i skogen, men der og da var jeg nok det.

For det er mørkt i skogen en sen høstkveld

Ett svar til “Den lille turen ble lang”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: